Alle som samhandler med oss skal være trygge på at personopplysninger behandles på en sikker og riktig måte i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning. Trykk her for å se vår personvernerklæring.

Her finner du informasjon om hva vi samler inn, lagrer og bruker av data fra nettsiden vår:

INFORMASJONSKAPSLER
En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres. Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet. Du kan benytte nesten alt innhold på vår nettside uten å oppgi dine data.

GOOGLE ANALYTICS
Nettsiden bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere. Informasjonen er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Nettsiden benytter funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-addressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker.

SKJEMA
Hvis du ønsker å bruke vårt kontaktskjema, eller andre skjemaer på nettsiden,
vil innsamlede data kun bli brukt av oss og bare i den grad det er nødvendig for å drive kundeservice.

LOGGFILER
Som de fleste andre nettsider bruker vi loggfiler. Informasjon i loggfilene inkluderer IP-adresser, type nettleser, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m.
Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

YOUTUBE
Dersom vi benytter YouTube for å vise videoer lagrer YouTube cookies, som f.eks. personlige innstillinger og informasjon om båndbredde. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt Googles retningslinjer for personvern.

GOOGLE ADWORDS
Dersom vi i en tidsperiode benytter oss av Google AdWords og sporer handlinger som et resultat av klikk på en annonse, vil Google samle informasjon for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.